banner8

Bursa Karacabey’in spordaki başarıları gurur veriyor

Branşlarında Türkiye ikincisi ve Türkiye üçüncüsü olan iki sporcuyu da kutlayan Başkan Ali Özkan, Karacabey’de sporun her alanına yoğun destek verdiklerini ifade ederek, bu tür başarıların kent için de gurur verici olduğunu söyledi.

GENÇLİK - SPOR 16.04.2021, 16:55 16.04.2021, 16:58
Bursa Karacabey’in spordaki başarıları gurur veriyor

Karacabey Belediyesi’nin ‘sportif kent’ hedefiyle spora ve sporcuya verdiği destekler, başarılarla taçlanmaya devam ediyor.

Karacabey Belediyespor Vücut Geliştirme ve Fitness branşında Antalya’da düzenlenen ‘Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine girmeye hak kazanan Gökhan Özdamar ve Faruk Erginer, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’ın konuğu oldu ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Klasik vücut geliştirmede Türkiye ikincisi olan Faruk Erginer yaptığı açıklamada, “Hem Türkiye’de derece sahibi olmanın hem de milli takıma seçilmenin haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Umarız ki İspanya’daki organizasyondan da güzel haberler ile döneceğiz” dedi.

20 YILLIK ÇABANIN ÜRÜNÜ

Vücut geliştirmede Türkiye üçüncüsü olan Gökhan Özdamar da yaptığı açıklamada, “Faruk ile beraber Karacabey’de yıllardır bu işi yapıyoruz. 20 yıldır vücut geliştirme çalışıyoruz. Bunu bir yandan genç kardeşlerimize özendirerek, ilçemizde yetenekli ve spora gönüllü öğrenciler yetiştirmeyi de hedefleyerek yapıyoruz. Elde ettiğimiz başarı da bu çabamıza güzel bir değer kattı. Emeği geçen, destek olan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK SÜRECEK

Belediye Başkanı Ali Özkan da sporcuları tebrik ederek, “İlçemizde sporun pek çok branşının gençlerimizce sürdürülmesinden yana büyük yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu zamana kadar elde ettiğimiz başarılar ile gerek büyükşehirden gerekse bakanlığımızdan da çeşitli yardımlar alıyoruz. Sporun bu alanında da sizler sayesinde ilçemiz haklı bir gurur yaşadı. Sizleri gönülden tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İspanya’da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Karacabey Belediyesi olarak, spora ve sporcuya desteklerimiz hızla devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
15°
açık
banner24