banner8

Engelsiz tamir atölyesi ile engeller kalkıyor

Göreve geldiği günden bu yana her kesimden vatandaşın talebine uygun çözüm üreten projeleri bir bir hayata geçiren Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belediye bünyesinde oluşturulan ‘’Engelsiz Tamir Atölyesi’’ ile ilçedeki engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırıyor.

SOSYAL - SAĞLIK 21.11.2020, 23:00
Engelsiz tamir atölyesi ile engeller kalkıyor

Engelli vatandaşların kullandığı sandalye ve akülü araçların olası bir arızalanma sorununa karşı ücretsiz bir şekilde müdahale eden İnegöl Belediyesi Engelsiz Tamir Atölyesi, engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

ÇÖZÜM MERKEZİMİZE ULAŞMANIZ YETERLİ

Engelsiz Tamir Atölyesi’nin işleyişi hakkında bilgi veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Sevgide engel olmadığı gibi ilçemizde de engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz. DOSTUM tesisleri içerisinde oluşturduğumuz atölyemiz ile engel raporu bulunan vatandaşlarımızın arızalanan araçlarının tamir ve bakımını yapıyoruz. Vatandaşımız 153 ve 05301573000 WhatsApp hattımız üzerinden belediyemize ulaşıp kaydını yaptırdıktan sonra arkadaşlarımız kısa süre içerisinde bulunduğu yerden gelip aracı alıyor. Atölyede gerekli bakım ve onarım işlemleri tamamlandıktan sonra da teslim ediyoruz. Vatandaşımızın yolda kalma gibi bir durumu olduğunda ise yedek bir araç götürüp kendisine teslim ediyoruz. Verdiğimiz araç tamir süresince kendilerinde kalıyor. Amacımız hem engelleri ortadan kaldırabilmek hem de hayır duası alabilmek. Arkadaşlarımız bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.‘’ dedi.

20 ENGELLİYE DESTEK

İnegöl Belediyesi Engelsiz Tamir Atölyesi iki aydır hizmet verdiği bu süreçte akü, lastik, joystick gibi çeşitli nedenlerle arıza yaşayan 20 engelli vatandaşa destek sağlayarak araçların tamir, onarım ve bakımını ücretsiz bir şekilde gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
15°
parçalı bulutlu
banner24