banner8

Orhangazi Türk bayraklarıyla donatıldı

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesi İlçe genelinde Türk bayrağı dağıttı.

GÜNDEM 23.04.2020, 15:23
Orhangazi Türk bayraklarıyla donatıldı

Orhangazi Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100’üncü yılı için bayrak seferberliği başlattı. Zabıta ekipleri koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için ev ev gezerek Türk bayrağı dağıtımı yaptı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın talimatı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.yılı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için bayrak seferberliği başlattı. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için ev ev dolaşarak binlerce bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. Zabıta ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza bayrak hediye ediyoruz. Türk bayraklarını alan çocuklar ve vatandaşlar büyük mutluluk yaşarken, şimdiden bayram heyecanı yaşanmaya başladı bile.

23 Nisan akşamı saat 21:00’da balkonlarımızdan istiklal marşımızı beraber okuyarak bayraklarımızı sallıyoruz.

Orhangazi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından dağıtılan bayrakları alan vatandaşlar ve çocuklar, bayrakları balkonlardan sallayacaklarını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kendilerini unutmayan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner24