banner8

Mudanya sosyal tesisine kavuşuyor

Hizmet ve yatırımlarını halkın ihtiyaçlarına göre hayata geçiren Mudanya Belediyesi, Mudanya’ya sosyal tesis kazandırıyor. Mudanya Belediyesi Sosyal Tesisi’nin her yaştan bireyin faydalanabileceği bir mekan haline getirileceğini belirten Başkan Türkyılmaz, sosyal tesiste Mudanyalılara en güzel ve en kaliteli hizmetin sunulacağını belirtti.

GÜNDEM 06.09.2020, 01:36 06.09.2020, 01:38
Mudanya sosyal tesisine kavuşuyor

Mudanya’yı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla hizmet ve yatırımlarını sürdüren Mudanya Belediyesi, bir süre öğretmenevi olarak hizmet veren binayı sosyal tesise dönüştürüyor. Mudanya Belediyesi Sosyal Tesisi, kütüphane, sergi ve toplantı salonlarıyla da Mudanyalıların sosyal ve kültürel faaliyetlerini yürütebileceği bir mekan haline getirilecek.

Mudanyalılara nefes aldıracak tesisin kente değer katacağını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizi daha kaliteli yaşam alanlarıyla buluşturma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından işletilecek olan tesis, Mudanyamızın en güzel yerlerinden ve halkın uğrak noktalarından biri olacak. Sosyal tesis sergilerin yapılabileceği, toplantılara ve eğitimlere ev sahipliği yaparken, kitaplarla buluşmak isteyen okurları ağırlayacak, ilçemize daha da değer katacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)
20°
kapalı
banner24