banner8

İznik’te liman ıslahına start

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ile birlikte Liman Islah Çalışmasına start verdi.

GÜNDEM 22.03.2020, 19:20
İznik’te liman ıslahına start

Uzun yıllardan bu yana akıntılardan kaynaklı ve İznik Gölünde çekilme nedeni İznik Limanı’nda oluşan milin (kum birikintisi) limandan temizlenmesi, balıkçı tekneleri ve Sahil Güvenlik botları rahat bir şekilde limana yanaşmalarını sağlamak adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ile  İznik Belediyesi birlikte çalışma başlattı.

Limandaki temizlik çalışmasını İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İznik Belediyesi Fen İşleri görevlileri bulunurken, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yetkililerden çalışma hakkında bilgi aldı.

Başkan Usta yaptığı açıklama da " İznik Gölündeki çekilme sebebi ile geçtiğimiz günlerde İznik Göl sahilinde Belediye ekiplerimiz temizlik çalışması yaptı. Liman bölgesinde Sahil Güvenlik Botları ile Balıkçı esnaflarımızın kayıkları limana yanaşma da sıkıntı çekmekte idi. Bölgede biriken balçık ve kumların temizleme çalışmasına başladık. Balıkçı teknelerimizin ve Sahil Güvenlik botlarımızın giriş çıkışlarında yaşanan sıkıntıları gideriyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
20°
kapalı
banner24