banner8

Gürsu'da güreş heyecanı

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi ve Gürsu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Gürsu’nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız anısına Serbest Stil Yıldızlar Güreş Turnuvası düzenlendi.

GÜNDEM 07.12.2021, 16:41
Gürsu'da güreş heyecanı

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Protokolü, Şehit Başkan Cüneyt Yıldız’ın babası Ahmet Yıldız ve İlçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva heyecanlı anlara sahne oldu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen güreş sevenlerin kalbinin attığı Şehit Cüneyt Yıldız Serbest Stil Yıldızlar Güreş Turnuvasında Türkiye genelinden katılım sağlayan 250 genç kıyasıya mücadele etti.

"SPORUN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Gürsulu gençlerin daha sağlıklı gelişmeleri ve içlerindeki yeteneği ortaya çıkarmak için elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; ‘İlçe genelinde kazandırdığımız halı sahalar, oyun alanları, Sporcu Fabrikası gibi spor alanlarıyla, kulüplere ve sporcularımıza verdiğimiz desteklerimizle sporun ve sporcunun her zaman yanındayız.

"660 YILLIK BİR GELENEĞİ YAŞATIYORUZ"

Bugün burada 660 yıllık bir geleneği beraberce yaşamak, yaşatmak ve geleceğe taşımak için bulunuyoruz. Türk milletinin karakterini en iyi şekilde anlatan güreş sadece bir spor değil aynı zamanda yiğitlik, mertlik, güç ve zekadır. Tutamadığımız bileği, kavrayamadığımız bedeni en iyi şekilde hissetmek, taktik beceri kabiliyetidir. Bizler burada ata sporumuz olan güreşi gençlerimize sevdirmek, onlara unutturmamak ve tekrardan aslımızı yad etmek amacıyla bulunuyoruz.

Serbest Güreş Turnuvamız vesilesiyle etkinliğe adını verdimiz Şehit Ağabeyimiz Cüneyt Yıldız Başkanımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, turnuvamıza katılan herkse sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.

Yorumlar (0)
parçalı bulutlu
banner24