banner8

Esenler’de online umre çekilişi

İstanbul Esenler Belediyesi’nin her yıl Kadir Gecesi’nde düzenlediği umre çekilişi, bu yıl online olarak Şehir Ekranı TV kanalında yapılacak.

GÜNDEM 19.05.2020, 17:22
Esenler’de online umre çekilişi

Her yıl geleneksel olarak Dörtyol Meydanı’nda düzenlediği Kadir Gecesi programında çekilişle vatandaşlarına Umre ziyareti hediye eden Esenler Belediyesi, bu yıl korona virüs pandemisi sebebiyle çekilişi online gerçekleştirecek. Şehir Ekranı Tv youtube kanalı üzerinden yapılacak çekilişle 5 kişiye umre ziyareti hediye edilecek.

“umre.esenler.bel.tr” adresi üzerinden şartları sağlayan kişiler online çekiliş için başvuru yapabilecek. Dünyanın her yerinden katılıma açık olacak çekilişte, 5 kişiye umre ziyareti kura ile hediye edilecek. Çekilişin sonuçları 19 Mayıs Salı günü saat 22.00’de yayınlanacak “Kadir Gecesi Özel” programında açıklanacak. Programda yapılacak çekilişte ismi okunan kişilerin, 1 dakika içerisinde iletişime geçmeleri gerekiyor.

KADİR GECESİ’NE ÖZEL PROGRAM

“Kadir Gecesi Özel” programı saat 22.00’de Şehir Ekranı Tv kanalında yayınlanacak. Bünyamin Topçuoğlu, Osman Bostancı ve Fatih Turgut’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak programda, Cemal Bolat hoca da dua edecek.

Çekilişe kayıt olmak ve bilgi edinmek için “umre.esenler.bel.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
18°
kapalı
banner24