banner8

Esenler’de Çocuk Bayramı evlere sığdı

İstanbul Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Çocuk Sokağı'nda animasyon ekipleri, çocuk şarkıları, canlı konserler ve hediyelerle doyasıya kutladı.

GÜNDEM 24.04.2020, 16:14 24.04.2020, 17:16
Esenler’de Çocuk Bayramı evlere sığdı

Koronavirüs pandemisi sebebiyle günlerdir sokağa çıkamayan çocuklar, Esenler Belediyesi’nin animasyon ve eğlence ekibiyle 23 Nisan’ı balkonlarında eğlenerek kutladı. İlk olarak ‘Esenler Çocuk Sokağı’nda başlayan gösterilerde, ESEV öğrencilerinden oluşan animasyon ekibi eğlenceli gösteriler sunarken, bir yandan da çocuk şarkıları çaldı. Esenler Belediyesi Sanat Evi öğrencilerinden oluşan 3 kişilik orkestra saz, gitar, klarnet çalıp şarkılar söyledi. Gerçekleşen canlı konserde çocuklar balkonlarda doyasıya eğlendi. Bir kamyonetin üzerine kurulu orkestra eşliğinde söylenen şarkılarla çocuklar ve büyükler bayram coşkusunu balkonlardan yaşadı.

Tipobet style="color:#ff0000;">BAYRAM ESENLER’İN BÜTÜN SOKAKLARINDA KUTLANDI

23 Nisan’da balkondan sepetini uzatan çocuklara balonlar, bayraklar ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Eğlenceli gösteriler, ‘Esenler Çocuk Sokağı’ndan sonra ilçenin tüm sokaklarında devam etti. Yapılan organizasyon sayesinde günlerdir evlerinden çıkamayan çocuklar, eğlenerek bayram coşkusunu yaşama fırsata buldular. Bayram coşkusunu yaşayan çocuklar balkonlardan, “Atatürk bu bayramı bize armağan etti. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Evde de olsak bayram eğlenceli geçiyor” şeklinde konuştular.

Yorumlar (0)
15°
parçalı bulutlu
banner24