banner8

Bakanlıktan Orhangazi Belediyesi´ne hibe kamyon

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bursa Orhangazi Belediyesine son model çöp kamyonu hibe edildi.

GÜNDEM 07.05.2020, 18:42
Bakanlıktan Orhangazi Belediyesi´ne hibe kamyon

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp kamyonu Orhangazi Belediyesine teslim edildi. Temizlik işleri bünyesinde hizmet verecek olan kamyon Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından teslim alındı. Başkan Aydın Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırmış olduğumuz hibe çöp kamyonu ile filomuzu genişletiyoruz. Koronavirüs salgını ile mücadelemiz her alanda devam ederken Bakanlığımızın göndermiş olduğu hibe araç bizlerin işlerini biraz daha kolaylaştırdı. Bu sayede çöplerimiz bulunduğu ortamda daha fazla beklemeden erkenden alınmasına imkân sağlayacaktır.

sarışın porno />

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM DEDİ.

Başkan Aydın Temiz bir gelecek için çevremizi temiz tutmalıyız. Bizler belediye olarak ilçemizi her zaman temiz tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Belki sizler fark etmiyorsunuz ama sabahın ilk ışıkları ile temizlik görevlisi arkadaşlarımız caddelerimizi ve sokaklarımızı pırıl pırıl yapıyor. Bu zorlu süreçte Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen çöp kamyonu da ailemizin diğer bir üyesi olarak görevine en kısa sürede başlayacaktır dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a hibe çöp kamyonu ve Orhangazi’ye olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12°
kapalı
banner24