banner8

Osmangazi’den Çocuklara Bayram hediyesi

Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara bir bayram daha yaşatan Osmangazi Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet ve hediye çeki dağıttı.

DİĞER 29.04.2022, 14:14 05.05.2022, 18:21
Osmangazi’den Çocuklara Bayram hediyesi

Ramazan ayında ilçenin 5 farklı noktasında her gün 2 bin 500 kişiye sıcak iftarlık dağıtarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Osmangazi Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi çocukların da yüzünü güldürdü. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ihtiyaç sahibi çocukları unutmayarak bayram heyecanlarına ortak olan Osmangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı vesilesiyle ilçedeki 480 ihtiyaç sahibi çocuğa giyim, ayakkabı ve oyuncak hediye etti. Ayrıca hayırsever vatandaşların desteği ile 65 ihtiyaç sahibi çocuğa da bayram kıyafeti almaları için 200 TL değerinde hediye çeki dağıtıldı. Bayramlık kıyafetlerini ve hediyelerini alarak büyük mutluluk yaşayan çocuklar, kendilerini unutmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Bayramlarda çocukları mutlu etmenin önemine vurgu yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı müstesna günler. Bu özel günde çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Onların bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Yorumlar (0)
12°
hafif yağmur
banner24