banner8

Bursa’nın zirvesi Gürsu’da buluştu

Bursa’nın zirvesi Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenen istişare toplantısında biraraya geldi.

DİĞER 06.10.2020, 00:09
Bursa’nın zirvesi Gürsu’da buluştu

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılan Bursa’nın zirvesi, Gürsu Adrenalin Park ve bölgenin kalkınma hedefleri konusunda istişarelerde bulundu.

Bursa’nın tarihi ve doğal dokusunun minyatür yansıması olan Gürsu için harcanacak çok mesai olduğunu ifade eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Kentimiz, tarihi binlerce yıllık medeniyetlerin günümüze ışık tutan mirasları ile dolu. Bursa’nın incisi Gürsumuz’un hem turizm hem tarımsal ihtiyaçları hususunda devletimizin tüm imkanları ile halkımızın ve belediyemizin yanındayız. Adrenalin Park'ın tanıtımı ve uluslararası boyutta turist çekmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızla tüm adımları atacağız" dedi.

Bölgenin yatırım üssü olması gerektiğini belirten Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Belediyemiz sorunların çözümünde halkımızla ve Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile gönül belediyeciliğinin tüm adımlarını attı. Gürsu, doğal güzellikleri ile turizm sanayi yatırımları ile istihdam üssü olmaya hazır. Ankara'da bu fırsatları tüm gücümüzle Gürsu'ya getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Zirve heyetin Gürsu ve Adrenalin Parkla ilgili övgü dolu yorumlarının kendilerini onurlandırdığını söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un gelişimini sağlama yolunda katettiğimiz mesafe ve verdiğimiz emeğin sonuçlarının takdir edilmesi, hizmetlerimizi geliştirmemiz yönünde bizleri daha da güçlü kıldı. Bursamız’ın zirvesini Adrenalin Parkımız’da ağırlamanın onurunu yaşadık” dedi.

Programa, önceki dönem bakanlarımızdan Faruk Çelik, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve beraberinde; Bursa Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Abdülkadir Şahin, Bursa Bölge Başsavcısı Sadık Bölek, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen, Bursa Adalet Komisyon Başkanı Ömer Gülmüş, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Binbaşı Umut Yavaş, Bursa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Karaca, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu katıldı.

Adrenalin Park’ın muhteşem doğasıyla harmanlanmış spor aktivitelerini de yapma olanağı bulan Bursa’nın zirvesi bölgenin ulusal ve uluslararası turizmcilerin gözde merkezlerinden biri olması yönünde çalışmalar yapılmasının önemini vurguladı.

Rengarenk bungalov ve hobbit evleri, yaz kış muhteşem manzaralar oluşturan doğasıyla, eğlence unsurunun da olduğu doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park; Tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, gölet sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları, tırmanma ve offroad yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık v.b. faaliyetleri, festivaller, spor yarışları, piknikler, konserler v.b. birçok organizasyona ev sahipliği yaparak misafirlerini ağırlıyor.

Yorumlar (0)
15°
kapalı
banner24